vineri, 15 decembrie 2017

Ce plusuri aduce certificatul 14001?


Profesionalismul unei companii este cel care atrage nenumarati clienti, furnizori, parteneri si nu numai, motiv pentru care este esential ca acestea sa se dezvolte continuu pentru a tine pasul cu noutatile si tendintele pietei, insa si pentru a fi intotdeauna peste competitori. Asadar, una dintre cele mai grozave modalitati in acest sens este alegerea optarii pentru niste certificate ISO, ce pot fi, bineinteles, de mai multe tipuri. Cu alte cuvinte, oricine poate obtine 14001 la Sicert, certificat care se concentreaza pe protejarea mediului inconjurator prin activitatile desfasurate de catre companie si pe aceasta cale se monitorizeaza impactul adus asupra naturii de catre oricare companie.

Mai multe plusuri
Bineinteles, lista de beneficii este importanta si orice companie care are in portofoliu un astfel de certificat se va bucura de o mai buna recunoastere in domeniul din care face parte si va da o dovada a profesionalismului. Totodata, pentru ca angajatii vor lucra mult mai eficient si vor folosi toate resursele cu atentie implicit vor fi generate costuri mai mari si consumuri mai mici, ceea ca va duce la cresterea considerabila a profitului. In acelasi timp si angajatii vor avea parte de conditii mai bune de lucru, fiind mai multumiti de mediul de la serviciu.

Protejeaza mediul
Cine este interesat de 14001 la Sicert trebuie sa implementeze cele mai potrivite masuri si actiuni pentru a preveni poluarea si pentru a evita consumurile inutile. Totodata, pe aceasta cale, intrucat sunt monitorizate activitatile angajatilor, acestia se vor bucura si de un mediu mai sigur, lipsit de riscuri.

Alege noi piete
Propria companie are posibilitatea si de a se extinde catre noi piete avand in vedere profesionalismul de care va da dovada dupa obtinerea certificatului ISO si se poate ajunge chiar si catre piete din strainatate, acolo unde limitarile sunt mult mai stricte pentru a fi mai usor sa fie alesi cei mai buni din orice domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu