miercuri, 3 iunie 2020

Ce solutii financiare au firmele nou infiintate?


Daca ai visat dintotdeauna la propria afacere, cu siguranta, stii deja ca drumul catre succes nu este atat de simplu pe cat poate parea la prima vedere. In majoritatea cazurilor problema principala este cea de finantare pentru IMM-uri intrucat solutiile nu sunt atat de variate. In plus, institutiile financiare obisnuite, de regula, impun cerinte stricte, greu de respectat de catre firmele nou infiintate. In schimb, antreprenorii au acces si la solutii de finantare alternativa care merita descoperite.

Direct online
Oamenii de afaceri moderni, bineinteles, au nevoie si de solutii pe masura, motiv pentru care faptul ca liniile de credit pot fi accesate direct online este un mare avantaj. Nu doar ca intreg procesul este mult mai comod, dar si se fac mari economii de timp, motiv pentru care oricine are ocazia de a eficientiza orice activitate.

Ideal pentru orice afacere
Se gasesc solutii de finantare pentru IMM-uri indiferent de domeniu, iar printre cele mai comune afaceri infiintate sunt cele din industria HoReCa, salile de fitness, saloanele de infrumusetare, spalatoriile auto si de covoare, curatatoriile, boutique-urile cu fel si fel de produse, magazine online si nu numai.

In cel mai scurt timp
Foarte important este si faptul ca solutiile alternative de finantare a afacerilor sunt mult mai rapide, ceea ce presupune ca nu e nevoie de proceduri complicate si care se desfasoara pe perioade lungi de timp, fapt de pe urma caruia au de castigat toti antreprenorii.

Fara conditii stricte
Mai mult, in majoritatea cazurilor conditiile impuse sunt foarte stricte, astfel ca multe IMM-uri nu indeplinesc criteriile si sunt puse in dificultate atunci cand au nevoie de sprijin financiar. Totusi, solutiile alternative sunt avantajoase inclusiv din acest punct de vedere pentru ca sunt mult mai putin riguroase.

Evitarea birocratiei
De asemenea, procedurile anevoioase mai mult incurca oamenii de afaceri care nu au libertatea de a-si desfasura activitatea asa cum isi doresc, iar birocratia pune bete in roate multora, fiind mult mai simpla evitarea acesteia pentru ca business-urile sa ruleze fara probleme.

Linii de credit – banii se folosesc oricum se doreste
Mai mult, in cazul alternativelor de finantare nu sunt impuse nici limite cu privire la modul in care se folosesc sumele obtinute, ceea ce presupune ca prin sumele respective se pot plati chirii, salarii, taxe, impozite, dar si se pot face investitii in aparatura noua cu care orice business sa se dezvolte.

Despre Omnicredit
Pentru finantare pentru IMM-uri Omnicredit reprezinta locul ideal catre care ne putem orienta intrucat aici ne asteapta mai multe solutii de finantare, iar conditiile impuse sunt foarte avantajoase. De acum e mai simplu pentru oricine sa isi dezvolte afacerea atunci cand beneficiaza de sprijinul necesar din partea unei echipe cu experienta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu