vineri, 17 iulie 2015

Ce facem cu asistenta medicala la domiciliu?

Inca o data am ajuns din nefericire cu unchiu la consultatii - de data asta avea nevoie- m-am si saturat de clinica aia imputita unde trbeuie asteptat la cozi interminabile (in functie de programare), pentur ca apoi sa se bage in fata cine stie ce persoana dubioasa care merita cateva injuratori serioase.

In cele din urmam-am saturat cumplit - este exact ca acum 20 de ani - in sistemul medical nu s-a schimbat absolut nimic (cel putin nu in bine) - si nu daca ai pretentia ca sistemul medical de stat sa functioneze intr-o maniera decenta. Este incresibil ca inca mai vezi aceeasi mobila, aceleasi lenjerii de pat, aceleasi instrumente de mult depasite moral . De fapt spitalele de stat din Romania sunt un fel de muzee, in care ar trbeui facute niste studii de caz de "asa nu" ca un exemplu negativ de asistenta medicala.

Este chiar mare pacat ca s-a ajuns ca tara asta sa fie condusa de niste "smecheri" ordinari, care nu stiu decat sa fure - iar sistemul medical din pacate nu face exceptie, ci se incadreaza perfect in acest sistem - de fapt este probabil chiar mai corupt decat orice fel de lt sistem.

Din toate acceste motive ma vad obligat sa recomand cu caldura serviciile medicale ce au loc la domiciliu clientului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu