joi, 28 ianuarie 2016

Ce presupune un loc de munca in videochat?Iti doresti sa ai viitorul asigurat din punct de vedere financiar, fara grija unui loc de munca stabil? Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu modern, intim, fara stres? Atunci cu siguranta ca trebuie sa stii ca studiourile de videochat din Iasi fac angajari. 

Ce presupune un loc de munca in  videochat?

In primul rand trebuie sa stii ca aceasta activitate nu presupune contact personal si direct cu persoanele cu care se comunica in mod virtual prin intermediul camerei web a laptopului. Chiar daca nu ai experienta necesara, cu siguranta o vei dobandi pe parcurs si iti vei imbunatati calitatile de bun comunicator, discutand cu oameni din toate colturile lumii.

Nu trebuie sa te ingrijorezi ca poti fi urmarita de prieteni sau rude, deoarece se poate bloca accesul utilizatorilor din Romania sau alte tari. Aceasta activitate se desfasoara in cladiri moderne, spatioase, unde fiecare model isi poate alege ce camera doreste, astfel ca nu lipseste discretia si curatenia.
De asemenea, se poate lucra pe baza unui contract individual de munca, adica cu un salariu fix, fie printr-un contract de colaborare, modelele primind un procent din veniturile generate. In plus, videochatul poate fi efectuat fie de la studio, fie de la propriul domiciliu. 

Salarii si bonusuri

Majoritatea studiourilor de videochat din Iasi ofera bonusuri importante la angajare, pe langa salariile cu mult peste media tarii. Asadar, in functie de durata contractului semnat, de la o luna pana la 3 ani, bonusurile sunt intre 400 si 9.000 de dolari. De asemenea, modelele pot renunta oricand doresc, indiferent de motiv, insa in cazul in care a beneficiat de bonus, iar contractul nu a ajuns la final, trebuie inapoiata suma primita. 

Cu alte cuvinte, daca iti doresti un loc de munca stabil, bine platit, unde sa fii respectata si apreciata pentru calitatile tale, poti alege studiourile de videochat din Iasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu