joi, 23 februarie 2017

Tenerife este o destinatie de vacanta extrem de populara


Una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din lume, Tenerife se afla in topul preferintelor turistilor europeni, in special cei britanici. Insa imaginea de petreceri cu tineri nu este cea care descrie in totalitate o experienta in Tenerife, deoarece insula are mai multe activitati si pentru celelalte tipuri de turisti si asteapta sa fie descoperite toate secretele regiunii. Iata cele mai populare activitati din Tenerife:


Vizitarea unui vulcan

Muntele Teide atinge in cel mai inalt punct al sau inaltimea de 3718 de metri deasupra nivelului marii si pare ca de sus poti atinge cerul. Vulcanul face parte din cadrul Parcului National Teide si este vizitat adesea de catre iubitorii de natura.


Piscinele din piatra

Trecutul vulcanic, la propriu, al insulei este responsabil si pentru o alta atractia neobisnuita, piscinele din piatra la Garachico. Candva portul principal din Tenerife, Garachico si-a schimbat locul in istorie in 1706, cand o eruptie vulcanica a distrus tot ce i-a stat in cale, iar in urma acestui eveniment care aproape ca a sters orasul de pe harta, a permis aparitia naturala a piscinilor din piatra. Aceasta au forme si adancimi diferite, unele fiind accesibile chiar si copiilor, atat timp cat nu ii deranjeaza pestii subtropicali din preajma.Carnavalurile

Mari, nebune, flamboiante, zgomotoase, colorate si aglomerate, carnavalurile din Tenerife, la fel ca alte petreceri nocturne de strada, nu sunt destinate turistilor linistiti. In fiecare an, intre lunile februarie si mai (data se schimba de la un an la altul) are loc cate un eveniment special, cel mai mare fiind cel din capitala din Tenerife, Santa Cruz, unde se aduna turisti din toate colturile lumii. Fiecare oras isi celebreaza propriul carnaval, iar o buna introducere catre acestea sunt celebrarile din Puerto de la Cruz, care atrag 30.000 de oameni, spre deosebire de 100.000 din Santa Cruz. Cheia unui eveniment reusit este ca fiecare participant sa se costumeze.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu