luni, 2 mai 2016

Avantajele unui studio serios

Videochatul este la mare cautare in Romania, iar zi de zi apar noi studiouri care promit modelelor numeroase avantaje. La randul lor, fetele trebuie sa fie foarte atente la agentiile cu care isi doresc sa colaboreze, intrucat multe se pot dovedi a fi neserioase, astfel ca se recomanda apelarea doar la studiourile profesioniste si renumite pentru seriozitatea lor. Cu toate ca fetele au posibilitatea de a lucra de acasa, se poate dovedi a fi mai avantajos sa colaboreze pe baza de contract cu un studio.

Avantajele unui studio serios

In primul rand ai deja o baza de clienti pe care nu trebuie sa ii cauti, deoarece te gasesc ei pe tine. De asemenea, lucrezi 100% legal, in cele mai bune conditii, pe baza unui contract individual de munca sau contract de colaborare. De asemenea, confidentialitatea este asigurata si ai posibilitatea de a bloca accesul utilizatorilor din anumite tari, pentru a nu exista riscul de a fi vazuta de persoane cunoscute.
In plus, ai la indemana doua profiluri, cel adult si cel non adult, acesta din urma fiind recomandat in special fetelor aflate la inceput de drum care isi doresc sa invete toate tainele domeniului. 

Atunci cand se lucreaza pe baza unui comision din veniturile generate, modelele se aleg cu circa 40% sau 50% din suma totala. Nu trebuie omis nici faptul ca programul este flexibil, se poate lucra in regim full time sau part time, intr-un mediu placut, discret, cu colege prietenoase si gata sa te ajute oricand.


Aparatura este modernizata periodic, astfel incat sa ai parte de cele mai bune conditii, in timp ce trainingurile reprezinta o adevarata mina de aur, deoarece te ajuta sa comunici mai usor cu cei din jur si automat sa obtii venituri mai mari. Pe langa salariile foarte ridicate pentru tara noastra, de peste 5.000 de dolari, modelele mai pot obtine si bonusuri consistente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu