vineri, 11 mai 2018

De ce m-am orientat catre PVC cand am ales usa de la intrare


Cu siguranta orice persoana stie cat de dificila este alegerea unei usi potrivite pentru exterior, cand optiunile sunt foarte variate in magazine, dar nimeni nu va da gres daca se orienteaza catre usi DHN. Acestea pot fi din mai multe materiale, foarte cautate fiind cele metalice, insa nu trebuie omise nici cele din PVC care promit cateva avantaje importante, iar impreuna le vom descoperi aici.

Durata de viata
Cu toate ca la capitolul durabilitate usile metalice sunt cele care stau cel mai bine, nici cele din PVC nu vor dezamagi, fiind avantajoase din mai multe motive: nu pot fi atacate de termite sau alte insecte, precum usile din lemn, sunt anticorozive, rezistente la substatele chimice si nu sunt afectate de umezeala, capitol la care atat lemnul, cat si metalul va aduce cateva minusuri. Asadar, usile din PVC se dovedesc a fi ideale in orice sezon, fara a fi afectate de precipitatii sau de temperaturile scazute sau prea ridicate.

Usor de intretinut
Un alt mare avantaj e reprezentat de intretinerea simpla, pentru ca usile din PVC nu sunt deloc pretentioase la acest capitol spre deosebire de alternativa lemnului, astfel ca este suficienta stergerea ocazionala a prafului cu o carpa umeda.

Izolare termica
PVC-ul este un material ideal datorita proprietatilor sale termice, motiv pentru care ajuta la cresterea eficientei energetice. Cu alte cuvinte, cine alege usi DHN va constata ca este mai usor sa ajunga la obtinerea unei temperaturi stabile la interior, care sa nu fie influentata de catre cea din exterior, ocazie cu care se fac economii considerabile la incalzire pe toata durata anului, atat iarna, cat si vara.

Usor de instalat
Totodata, usile din PVC sunt ideale datorita faptului ca sunt foarte usoare, motiv pentru care se transporta cu usurinta, insa la fel de simplu este si montajul, ocazie cu care costurile implicate sunt mult mai modeste decat in alte conditii.

Reciclabil
PVC-ul este un material care se poate recicla cu usurinta ori de cate ori de-a lungul timpului, ceea ce presupune ca este foarte prietenos cu mediul inconjurator, acesta fiind un subiect foarte sensibil in ziua de azi in conditiile in care poluarea reprezinta un fenomen care afecteaza intregul glob.

Personalizare
Clientii au si posibilitatea de personalizare a usilor, astfel incat acestea sa se potriveasca de minune in toate conditiile, fie ca este vorba despre propria locuinta, fie de intrarea de la serviciu si nu numai, paleta de culori fiind foarte vasta, ocazie cu care este mai usor sa fie luata cea mai inspirata decizie.

Costuri mici
Nu in ultimul rand, costurile implicate sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel incat oricine isi va permite gasirea si achizitionarea usii preferate, fara a fi nevoit sa aloce bugete semnificative in acest sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu