miercuri, 11 iulie 2018

Cand este ideala o camera de bord?


O camera bord, montata in interiorul masinii a devenit o necesitate, mai ales pentru soferii de cursa lunga sau pentru cei care sunt nevoiti sa circule in tari in care traficul este infernal. Acest dispozitiv este conceput special pentru a inregistra fiecare detaliu al fiecarui sunet si imagini, care are loc atat pe sosea, cat si in interiorul masinii, si este utilizat in intreaga lume nu numai de catre soferii de zi cu zi, ci si de instructorii auto, de soferii de autobuz sau de ofiterii de politie.

Cine are nevoie de un astfel de dispozitiv?
Raspunsul la intrebarea „cine poate beneficia de o camera bord” este simplu si anume, toti cei care doresc sa se simta in siguranta si care doresc sa aiba certitudinea ca in caz de accident, nu exista dubii cu privire la stabilirea vinovatiei, mai scurt spus pentru stabilirea responsabilitatii si siguranta. Materialul video oferit de un asemenea gadget poate impiedica frauda in asigurari, poate ajuta la combaterea coruptiei, poate asigura aplicarea de deplin a legii si poate preveni cazurile de „cine are mai multa dreptate?” dupa un accident.

O dovada imediata in caz de accident
Acesta este de departe principalul motiv pentru care milioane de soferi de masini au decis sa investeasca intr-o camera bord. Deoarece camera va incepe inregistrarea de indata ce porniti motorul masinii, va oferi o dovada in timp real, eficienta si directa in caz de accident. Daca a avut loc un accident de masina si a fost implicat vehiculul in care va aflati, atunci puteti dovedi ca nu a fost vina dumneavoastra si puteti trimite inregistrarea video ca dovada, daca exista vreun proces in instanta.
In acest fel, cealalta parte va fi trasa la raspundere pentru accident si va fi obligata sa plateasca pentru reparatiile masinii sau alte costuri precum recuperare fizica sau terapie. Fara dovezile video, celalalt sofer poate pretinde ca vina a fost in intregime a dumneavoastra, deoarece se intampla adesea ca soferii vinovati sa aiba tendinta de a pune vina pe victima. Camera bord este cea mai puternica si cea mai eficienta dovada pe care o aveti pentru a va apara in caz de accident de masina.

Monitorizati modul in care este condus vehiculul personal
Fie ca inchiriati sau imprumutati masina unui prieten sau sunteti un parinte al unui adolescent si doriti sa stiti ca acesta conduce in siguranta si corect, o camera de bord tipica va ofera o forma reconfortanta, non-intruziva de supraveghere. Puteti sa monitorizati cu usurinta locul in care se afla vehiculul sau directia in care se deplaseaza cu ajutorul accesoriului GPS al camerei si sa revizuiti imaginile pentru a vedea cat de bine sau corect a fost condus vehiculul.

Nu lasati vehiculul nesupravegheat
Cele mai multe camere de bord au o optiune care va permite sa activati camera in regim de asteptare care permite aparatului sa se aprinda numai daca simte miscare in interiorul sau in jurul masinii. Astfel, daca masina va este sparta sau cineva o loveste in parcare si pleaca de la locul accidentului, este posibil sa revedeti imaginile si sa gasiti persoana responsabila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu